Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U19 с лесна победа срещу Велбъжд

Ботев победи с 2:0 Велбъжд в мач от 14-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години. По този начин “канарчетата” се завърнаха на победния път, след като в 3 поредни мача не успяха да се поздравят с успех.

Победата над кюстендилци не дойде никак лесно, въпреки тоталната доминация на “жълто-черните” на терена в Коматево. Първата част завърши при нулево равенство, а най-чистите положения се откриха пред Наско Милев, който на два пъти остана сам срещу стража на гостите, но така и не успя да го преодолее.

След почивката натискът на пловдивчани се засили и след множество пропуски те успяха да открият резултата. В 68-ата минута възпитаниците на Костадин Видолов изпълниха корнер, получи се сериозно меле, след което топката бе избита за момент, но попадна в Динко Шопов, който центрира в наказателното поле, където Петко Ганев с глава направи 1:0. В 75-ата минута “жълто-черните” удвоиха преднината си, след като Христо Янчев пусна хубав пас към Наско Милев, който от 1 метър се разписа за 2:0. Секунди преди края на двубоя “жълто-черните” получиха право да изпълнят дузпа, като фаулираният Валентин Томов застана зад топката, но ударът му бе отразен от вратаря на гостите.

Източник: academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker