бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев U17 разгроми Верея в контрола

Ботев разгроми със 7:1 Верея в контролна среща при U17. Двубоят се игра на изкуствения терен на базата на “канарчетата” в Коматево. Това бе последна проверка за ботевистите преди старта на сезона идната седмица.

“Жълто-черните” имаха тотално превъзходство над съперника си и контролираха топката в огромни периоди от игровото време. В 10-ата минута Милко Георгиев получи топката по левия фланг, излъга вратаря и шутира, но от малък ъгъл не уцели опразнената врата. В 18-ата минута Йосиф Табаков и Мартин Анастасов направиха двойно подаване, след което Анастасов се озова очи в очи със стража на старозагорци и откри резултата. След изпълнението на центъра гостите разиграха и върнаха към вратаря си, но той изчисти нескопосано топката и тя попадна в Мартин Анастасов, който само в рамките на по-малко от минута реализира второто си попадение. В 25-ата минута Йосиф Табаков пое топката от центъра на терена, напредна и въпреки съпротивата на половината защита на гостите се разписа за 3:0.

В 32-ата минута “жълто-черните” организираха изключително красива многоходова атака, която бе завършена по отличен начин от Йосиф Табаков, който вкара второто си попадение, правейки резултата 4:0. 4 минути по-късно вратарят на “канарчетата” Ангел Хайдаров не изрита добре топката и тя попадна във футболист на Верея, а той от близо отбеляза почетния гол за гостите. Малко преди края на първата част Милко Георгиев се разписа за 5:1.

След почивката, въпреки направените промени в състава на “жълто-черните”, пловдивчани продължиха да са далеч по-активният отбор и играта се водеше предимно в половината на старозагорци. В 50-ата минута Исмет Рамадан преодоля четири футболиста на гостите и пусна към Иван Кирев, но крилото на “жълто-черните” шутира покрай вратата. В 56-ата минута капитанът на ботевистите Петър Чалъков се опита да счупи напречната греда, след като от границата на наказателното поле изстреля истински снаряд към вратата на Верея, но ударът му се отклони от горния стълб. В 65-ата минута Исмет Рамадан вкара за 6:1, а малко преди края Рамадан отбеляза и втори гол, фиксирайки крайния резултат.

Срещата бе неофициален дебют за новия наставник на тима Иван Цветанов. Утре “канарчетата” няма да почиват, като продължават с тренировките до края на седмицата, след което през уикенда ще получат кратка почивка. В първия кръг от U17 Ботев е домакин на Дунав, като мачът е на 2-ри август от 18:00ч. на базата в “Коматево”.

Иван Цветанов изпробва два състава в двете полувремена. Ето как изглеждаха “жълто-черните” в двете части:

Ботев – първо полувреме: Ангел Хайдаров, Здравко Дерменов, Атанас Ташолов, Димитър Минчев, Атанас Пашалиев, Иван Михайлов, Петър Чалъков, Милко Георгиев, Мартин Анастасов, Костадин Бекяров, Йосиф Табаков

Ботев – второ полувреме: Ангел Хайдаров, Димитър Калчев, Петър Тодоров, Димитър Минчев, Георги Натанаилов, Петър Чалъков, Костадин Пандев, Иван Кирев, Здравко Дерменов, Илко Заиров, Исмет Рамадан

academy.botevplovdiv.bg

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker