бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще чупи каръка на “Герена”

Ботев гостува на Левски за втори път в рамките на 10 дни. Двата тима вече се срещнаха в турнира за Купата на България. В София миналата сряда победи Левски с 3:1, а тази сряда Ботев отстрани “сините”, след 2:0 у дома.

След двубоя в сряда и в двата клуба беше доста интересно, след като Тони Здравков и Станимир Стоилов подадоха оставки. Оставката на Здравков беше приета и Елин Топузаков е новият треньор на Левски, а оставката на Стоилов беше отхвърлена и той остана в отбора.

“Канарчетата” все още нямат победа срещу Левски в София от 1997г. и ще се опитат днес да счупят каръка.

Станимир Стоилов може да направя няколко промени от двубоя в сряда. Като със сигурност Георги Сърмов ще влезе на мястото на Абел Анисе, който е наказан за двубоя. Вандер се завръща след наказание, като може да започне като титуляр.

Левски ще бъде с различен състав от двубоя в сряда, след като контузен е Орлин Старокин, а наказан Пламен Крумов.

Любопитни факти, преди двубоя.

– Двата тима играят за първи път в историята на българския футбол 3 срещи на стадион “Георги Аспарухов” в един сезон. Двубоят за първенство спечелен с 1:0 от Левски и за Купата 3:1 за “сините”.

– Ботев записа третата си поредна победа срещу Левски в Пловдив в рамките на година.

– Ботев няма победа в София срещу Левски от 1997г.

– Двата тима ще се срещнат за 5 от началото на сезона във всички турнири, ще има и още един двубой през април, тогава Ботев ще е домакин.

Контузени и наказани

Наказан за Ботев е Абел Анисе, а Вандер се завръща след наказание. Артур чака български паспорт.

За Левски наказан е Пламен Крумов, контузени са Антон Огнянов, Стефан Велев, Пламен Илиев, Мирослав Иванов, Орлин Старокин, Дъстли Мюлдер и Валери Божинов.

Вероятни състави:

Левски: Горан Блажевич, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Аймен Белаид, Рикардо Нунес, Кевин Бру, Владимир Гаджев, Рафаел Бастос, Ларсен Туре, Кристовао Рамос, Димитър Макриев

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Серджан Лукин, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Александру Куртеан, Луис Педро, Хамза Юнес, Феребори Доре

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker