бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще спира негативна серия срещу Локо София (превю)

Локомотив София посреща Ботев в последен двубой от първия полусезон на News 7 футболно първенство. Срещата и за двата тима е доста важна, след като Локомотив се опитва да стигне до първата седмица, а Ботев се бори за титлата.

През миналия сезон Ботев победи в София с 2:1 с голове на Станислав Костов и Иван Цветков, а за Локомотив се разписа Крум Бибишков. Тогава се стигна и до доста спорна ситуация, при която беше отменен чист гол на Иван Цветков при резултата 1:0 за пловдивчани.

Пловдивчани са в серия от 3 поредни двубоя като гост без победа и ще търсят първа победа като гост от 18 август, когато победиха Черноморец в Бургас 2:0.

Почти сигурно Иван Цветков ще започне от пейката, след като той се възстанови от травмата си и дори отбеляза гол срещу Нефтохимик миналата седмица, когато се завърна на терена, след 5 месеца отсъствие. Станимир Стоилов няма да иска да рискува с пускането му като титуляр, но ако се налага да влиза през втората част Цветков ще бъде пуснат.

Контузени и наказани:

– За Ботев аут са трайно контузените Мариян Огнянов и Тодор Неделев, които по всяка вероятност няма да играят до края на годината.

– В състава на Локомотив има доста проблеми почти сигурно за двубоят отпада бившият играч на Ботев и капитан на тима Илиян Гаров, под въпрос е Милан Йованович и Елтон Дос Ройс, а Азрак Махамат и Крис Матютю се възстановиха и ще вземат участие в двубоя.

Вероятни състави:

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Томаш Иршак, Борис Галчев, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Абел Анисе, Валери Домовчийски

Локомотив София: Валентин Галев, Крис Матютю, Марко Ранджелович, Александър Бранеков, Румен Трифонов, Елтон Дос Ройс, Азрак Махамат, Том, Маркиньос, Гаел Нлундулу, Димитър Илиев

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker