Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще си връща на Берое за миналия сезон (превю)

Берое посреща Ботев в предпоследна среща от 9-ия кръг в News 7 футболно първенство. Двубоят е в неделя 22 септември от 21:00ч. на стадион “Берое”.

Ботев има да си връща на Берое от миналия сезон, след като “канарчетата” загубиха и двете си срещи срещу “заралии” и Берое беше другия отбор освен Лудогорец, който през миналия сезон успя да победи пловдивчани и в двете срещи.

Първата среща беше отново на 22 септември миналата година, когато Берое, който тогава се намираше в криза изненадващо победи Ботев на “Колежа” с 2:1. На 10 април Берое успя да победи и под Аязмото с 2:1, а двубоят завърши скандално, след като изравнителен гол на Ботев в края на двубоя беше отменен заради спорна засада.

Сега нещата са малко по-различни Ботев стартира чудесно новия сезон и ще се бори за титлата, а Берое не е постоянен в представянето си, както беше през втория полусезон на миналия сезон.

Контузени и наказани

Берое ще бъде без Георги Костадинов, а Венцислав Христов и Амир Саюд ще са под въпрос за двубоя, наказаните на Иван Караджов и Елио Мартинс изтече и те ще се завърнат в игра срещу Ботев.

Ботев ще бъде без контузените Мариан Огнянов, Валери Домовчийски и Иван Цветков, за сметка на това Борис Галчев се завръща, след изтърпяно наказание.

Вероятни състави:

Берое: Иван Караджов, Веселин Пенев, Борислав Стойчев, Иво Иванов, Пламен Крумов, Игор Джоман, Елиас, Здравко Илиев, Давид Каядо, Георги Андонов, Елио Мартинс

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Веселин Минев, Томаш Иршак, Борис Галчев, Тодор Неделев, Педро, Вандер Виейра, Абел Анисе

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker