Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще се опита да се завърне в първата шестица

Ботев гостува на Славия в среща от 17-ия кръг в елита. “Канарчетата” за втори път от началото на сезона се озоваха извън първата шестица и победа срещу “белите” ще ги върне в топ 6.

В миналия кръг Ботев загуби тежко у дома от Левски с 0:3, а Славия измъкна изненадващо равенство срещу Берое в Стара Загора 1:1.

В класирането Ботев е 7-ми с 24 точки, а Славия е на 10-то място с 10 по-малко.

Ботев се намира в странна серия от победа, загуба, победа и загуба, като “канарчетата” ще имат възможност при триумф днес да се завърнат в топ 6, защото Левски и Литекс играят един срещу друг, а Локомотив София трудно ще вземе нещо при гостуването си на Лудогорец.

Именно от днес започна серията от три поредни двубоя за Ботев в рамките на една седмица освен днешното гостуване на Славия, Ботев приема градския съперник Локомотив в 1/8 финална среща реванш в турнира за Купата на България в сряда, а в неделя е домакин на Хасково.

Ботев няма загуба на стадион “Славия” от сезон 2008/2009, ако не се брой служебната загуба от сезон 2009/2010. При последните си две гостувания в “А” група Ботев завърши наравно и победи, като победата беше преди точно година.

В турнира за Купата на България обаче “жълто-черните” допуснаха най-тежкото си поражение навън откакто се завърнаха в елита с 0:3 през сезон 2012/2013.

Срещата е днес от 13:30 часа на стадион “Славия” в софийския квартал “Овча Купел” и ще бъде предавана на живо по Диема.

СРЕЩАТА ЩЕ МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ НА ЖИВО С TRIBUNAPLOVDIV.BG, А СЛЕД НЕЯ ЩЕ МОЖЕ ДА ВИДИТЕ И МНОГО СНИМКИ И ВИДЕО В САЙТА НИ.

Какво мислят букмейкърите за срещата:

Най-добрият лицензиран онлайн букмейкър за България – Betfair поставя коефициент от 2.25 за отбора на Славия срещу 2.9 за тима на Ботев и 3.3 за равенство.

Възползвате от страхотната функция Cash out и бонус за “Добре дошли” започващ от 30 €. Регистрирай се и само сега вземи ексклузивната оферта от ТУК.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker