Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще мери сили с четвъртия в Чехия

Ботев Пловдив ще премери сили с четвъртия на полусезона в Чехия Дукла Прага, твърди “Тема Спорт”. Това ще стане по време на лагера на тима в Кипър през февруари. Контролата е част от подготовката на двата отбора на острова на Афродита.

В момента ръководството на канарчетата води разговори с организаторите на лагера за още две престижни проверки в Кипър – с украинския гранд Динамо Киев и полския Заглембе Люблин.

Жълто-черните все още умуват дали първият лагер на тима през януари да е в България или пак в чужбина – в Анталия (Турция).

Футболистите на Ботев пък не се стреснаха от зимните условия, обхванали Пловдив вчера, и проведоха поредното си занимание на базата в Коматево. Заради лошото време играчите получиха право на избор – да тренират във фитнеса или под снежната виелица навън.

Напук на студеното и ветровито време по-голямата част от футболистите излязоха на терена, където си спретнаха мачле на покритото със сняг изкуствено игрище. След 40-50 изпълнени с емоция и атрактивни изпълнения минути възпитаниците на Мъри се прибраха във възстановителния център на базата.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker