бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще има завършен стадион догодина

Ботев ще има завършен стадион догодина, твърди “7 дни спорт”, позовавайки се на запознати със строежа. Работа по дострояването на “Колежа” ще бъде започната съвсем скоро, а за това е настоял лично Цветан Василев. Той е гарантирал и финансовото обезпечение на проекта на “канарите”.

Като за начало Василев се е отказал от идеята на “Колежа” да бъдат вдигнати търговските площи, които бяха предвидени. Така цената на проекта ще бъде намалена с 10 милиона лева и няма да има никакъв проблем с финансирането. Въпреки тези промени “жълто-черните” ще спазят поетите инвестиционни ангажименти към общината.

Шефовете на Ботев са категорични в решението си да вдигнат стадион, който да отговаря на топ изискванията на УЕФА за провеждане на мачове от груповата фаза на европейските турнири, а също така и на двубои на национални отбори. Идеята е част от мачовете на държавния тим на България да се играят на съоръжението.

Ботев ще разговаря и с община Пловдив и за възможността тя да поеме част от довършителните дейности по стадиона на канарите. Според експерти на Цветан Василев има възможност чрез общи дейности да бъде облекчено финансирането на стадиона на “жълто-черните”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker