бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев ще играе с два различни състава в последните си контроли в Кипър

Наставникът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов избистри начина, по който ще подходи към последните две контролни срещи на тима в Кипър, които ще се играят в рамките на само 24 часа. Тъй като “жълто-черните” ще имат твърде малко време за възстановяване между мачовете със Слобода и Мика, Мъри очаквано ще заложи на два различни състава, които да изкарат по-голямата част от двубоите.

По време на тренировката във вторник бяха оформени два отбора от по 10 полеви футболисти, които се изправиха един срещу друг в двустранна игра. След нея играчите, които се очаква да стартират утрешната проверка срещу сръбския Слобода отиграха няколко статични положения и се прибраха към хотела, докато за останалите тренировката продължи.

Вероятният състав на “канарчетата” за двубоя с тима от западната ни съседка изглежда по следния начин: Централната двойка защитници ще оформят Сивард Спрокел и Димитър Везалов, въпреки че последният получи удар в бедрото по време на заниманието и състоянието му ще бъде следено до началото на двубоя. Крайните бранители в състава ще бъдат Филип Филипов и Артур Енрике, в средата на терена се очертава да започнат Абел Анисе и Серкан Юсеин, на фланговете Вандер Виейра и Луис Педро, а в атака Иван Цветков и Цветелин Чунчуков.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker