Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев с победа и загуба при U19 и U15

Юношите на Ботев постигнаха победа и загуба в мачове от първенствата на U19 и U15. Двубоите се играха на базата на “канарчетата” в “Коматево”.

В среща от 13-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години Ботев загуби с 0:2 от лидера Черно море. “Жълто-черните” имаха куп кадрови проблеми, след като Димитър Калчев бе контузен, а Ангел Бастунов не бе тренирал цяла седмица заради висока температура и влезе едва в последните минути.

Василен Марков пък бе вкаран на пожар в стартовия състав, тъй като Рангел Костурски се контузи в часовете преди двубоя. Марков бе оставен на скамейката от Тодор Киселичков заради счупена костица на крака, но след контузията на Костурски се наложи да запише пълни 90 минути.

Това се отрази на представянето на “жълто-черните”, но въпреки това пловдивчани имаха няколко положения за гол, като най-чистите бяха пропуснати от Мартин Татаров и Евгени Димитров. Гостите от Варна се разписаха в 13-ата минута след центриране от корнер и в последната минута, когато организираха бърза контраатака.

В двубой от 8-ия кръг на Югоизточната елитна група до 15 години Ботев се наложи с 3:0 над Левски (Карлово). Момчетата на Георги Онов постигнаха лесна победа, като не изпитаха особени трудности в спечелването на трите точки.

“Канарчетата” реализираха трите попадения още през първата част. Два гола реализира роденият през 2004 година Иван Аврамов, а едно попадение добави Масар Кямил.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker