бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев с интерес към Амари, руснаци идват за Анисе

Ботев Пловдив проявя­ва интерес към халфа на Черноморец Наджиб Ама­ри. Алжирецът вкара на канарчетата в 18-ия кръг. Неговият тим обаче загу­би с 1:6 визитата си на “Колежа”. 21-годишният алжирец прави много добър сезон за бургазлии, пише “Тема Спорт”.

Бившият играч на Марси­лия взе участие в 16 от двубоите на Черноморец в А група. В тях той реа­лизира 5 попадения. Ама­ри е искан също и от Левс­ки. Засега обаче Черномо­рец предпочита да прода­де играча в чужбина. Ин­терес към него има от турски клубове. И затова Ботев ще трябва да изва­ди сериозна сума, за да го има в редиците си.Утрешният мач между Ботев Пловдив и ЦСКА пък ще бъде наблюдаван от няколко представите­ли на руски клубове.

Това разкриха от управата на канарчетата, но не поже­лаха да назоват имената на отборите, за които работят съгледвачите. Те пристигат у нас, за да наблюдават изявите на Абел Анисе. Мадагаска­рецът е попаднал в полез­рението им със силните си мачове напоследък. През този сезон той е участвал в 18 двубоя в А група. В тях полузащит­никът се превърна във во­дещ реализатор на жълто-черните – има 9 попа­дения, а с толкова е и хо­ландецът Ромарио Кортзорг. В последните два двубоя – срещу Черномо­рец и Славия – Анисе бе то­чен три пъти. Руснаците ще следят изявите на иг­рача и в дербито срещу Локомотив Пловдив в не­деля, 8 декември.

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker