бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев с всичко най-добро срещу Нефтохимик (превю)

Ботев посреща Нефтохимик в двубой от 12-ия кръг на News 7 футболно първенство. Срещата е днес от 16:00ч. на стадион “Христо Ботев”.

Само преди малко повече от 2 седмици Ботев разгроми Нефтохимик с 6:0 в първа среща от 1/16 финалите в турнира за Купата на България отново на “Колежа”. По желание на Нефтохимик реваншът ще се играе на стадион “Христо Ботев” другата събота. Все още обаче не е ясно дали мач за Купата ще има, защото днешният мач може и да е последен за Нефтохимик в “А” група. Собствениците на клуба обявиха, че повече няма да дават пари за отбора, а нов инвеститор не се вижда.

Все още не е ясно и кой ще води отбора днес, като най-вероятно ще бъде ползван лиценза на Златко Янков, а отборът ще бъде воден от Антон Спасов.

Станимир Стоилов ще заложи на всичко най-добро, с което разполага, като се очаква три промени за разлика от двубоя срещу Лудогорец преди седмица. На мястото на наказания Веселин Минев ще бъде бразилецът Артур Енрике, а Вандер и Луис Педро ще се завърнат в състава за сметка на Георги Сърмов и Костадин Дяков.

Контузени и наказани

В състава на Ботев аут са трайно контузените Тодор Неделев, Мариян Огнянов и Иван Цветков, а наказан е Веселин Минев.

Нефтохимик ще бъде без: Николай Чипев, Ангел Йошев, Георги Вълчев, Здравко Илиев, Антон Димитров, Антон Вергилов, Герасим Заков и Кевин Кулибали.Все още не е ясен статута на 8-та, като според собствениците те са в “почивка” и договорите им не са прекратени.

Вероятни състави

Ботев: Адам Стаховяк, Артур Енрике, Сивард Спрокел, Бобан Грънчаров, Йордан Христов, Томаш Иршак, Борис Галчев, Ромарио Кортзорг, Вандер, Луис Педро, Анисе Абел

Нефтохимик: Евгени Караманов, Диян Лефтеров, Георги Хашев, Петър Патев, Ивелин Янев, Коста Янев, Цветомир Цонков, Стамен Ангелов, Емануил Манев, Петър Димитров, Живко Петков

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker