Ботев ПловдивФутбол

Ботев се пробва за Бандаловски

Ботев Пловдив ще напра­ви опит да привлече десния бек Иван Бандаловски, пише “Тема Спорт”. Доскорошният фут­болист на Партизан в момен­та е свободен агент, след ка­то бе освободен от белград­ския гранд.

В момента Банда­та поддържа форма само­стоятелно, като изчаква предложения от чужбина. Оп­ция пред него е и ЦСКА. Ка­нарчетата разполагат на този пост само с Цветомир Панов, като се очаква до дни да влязат в контакт с Бандаловски.

Същата е ситуацията и с още един бивш национал – на­падателя Валери Домовчий­ски. Домо веднъж вече облича екипа на Ботев в подобна си­туация, когато пак бе без отбор. Тогава канарчетата бяха водени от Станимир Стоилов.


Домовчийски обаче не се раздели по най-добрия начин с пловдивчани. На този етап и той изчаква предло­жение за чужбина. Наскоро бе на тестове в тим от трета дивизия на Италия.

Спортният директор на Ботев Пловдив Михаил Мадански обяви, че ще търси подсилване на три позиции -десен бек, централен защит­ник и централен нападател. Той се надява, че сега по вре­ме на паузата в шампионата ще може да реши част от на­болелите проблеми по окомплектоването на състава.

Лятна­та селекция бе правена едно­лично от Николай Костов и в момента от ръководството недоумяват защо някои игра­чи са били освободени.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker