бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев сезира УЕФА за дълг на ЧФР Клуж

Ботев Пловдив е сезирал УЕфА за дълг на ЧФР Клуж към клуба, пишат медиите в Румъния. Комшиите дължат 30 хиляди евро на “канарчетата” за наема на нападателя Феребори Доре, твърди stiridesport.ro. Поради тази причина европейската централа е заплашила ЧФР Клуж с изваждане от турнирите за 1 година. Основната причина е нарушаване на финансовия феърплей в периода 30 юни -30 септември 2014-а, когато са натрупани дългове към играчи, отбори и мениджъри. Наемът на Доре е до лятото на 2015 година с опция за закупуването му. Ако това стане факт, Ботев ще прибере 300 хиляди евро за конгоанеца. От началото на сезона Доре има само 4 мача за Клуж без отбелязан гол.

Само в един двубой той е останал на терена през всички 90 минути. Африканският нападател, който все още е собственост на Ботев, дойде под тепетата в началото на годината при Станимир Стоилов от Петролул Плоещ заедно с Юнес Хамза. Той записа 12 мача и 4 гола за “канарчетата”, но заради финансовата криза в клуба през лятото и високата му заплата трябваше да бъде преотстъпен или продаден. Второто обаче не се случи и той премина в ЧФР Клуж под наем.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker