бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев сбъдна една детска мечта…

Ботев Пловдив сбъдна мечтата на 9-годишно дете, което има тежка съдба. Малкият Коста изведе своите любимци в “жълто-черно” днес срещу Лудогорец и изпълни първия удар в срещата.

Коста Архондакис е от пловдивското село Цалапица. Когато е на 8 годинки силно главоболие и световъртеж стават причина родителите на Коце да потърсят лекарска помощ. След направените изследвания става ясно, че детето има тумор на малкия мозък. Но бедите не свършват до тук. Прави му се операция по спешност и от направената хистология става ясно, че тумора е злокачествен. Необходима е спешно лъчетерапия придружена с химиотерапия. Така Коце започва битката за своя живот. Започва се дарителска кампания и само след месец той вече е в турската клиника Аджъбадем, където и до днес се лекува. Всяка седмица Коста пътува до Турция. Болестта е в напреднал стадии ( 4-ти) , но детето се бори и вярва, че един ден ще пребори болестта.

Силата на Коце се крие в любовта към любимия му отбор- Ботев Пловдив.

Когато детето е в най-трудния за него момент, когато се бори за живота си, един футболен мач стават причина той да събере сили и да се изправи на крачета, за да гледа прав, държейки флага на Ботев в ръце. Дори и в болницата, той винаги си носи шала и флага на любимия отбор.

В любовта на Коста Архондакис към Ботев може да се убедите от профила на малкия и силен ботевист във Фейсбук. Утре е ред на Ботев да покаже, че също обича и вярва в силния дух на Коце.

Всеки, който иска да помогне на Коце може да направи това на следната дарителска сметка:

сметка на Коста Димитър Архондакис:

IBAN BG87UNCR70001521203623

Телефон за информация: 0887117790

PayPal: [email protected]

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker