бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев разби Асеновец при набор 2000

Ботев постигна убедителна победа с 4:0 над Асеновец в мач от първенството при набор 2000. Двубоят се игра при тежки атмосферни условия на базата на “канарчетата” в “Коматево”.

“Жълто-черните” бяха абсолютни господари на изкуствения терен, като имаха контрол над топката в огромни периоди от игровото време. Още в 3-ата минута Васил Стоянов стреля от границата на наказателното поле, но право във вратаря, който спаси. 3 минути по-късно Стоянов напредна по лявото крило и шутира, но стражът отново се намеси добре и предотврати сигурен гол. В 12-ата минута Борис Емилов нахлу отдясно и на свой ред пробва удара си, но вратарят на гостите отново бе на точното място и спаси. 2 минути по-късно гостите имаха отлична възможност да се възползват от пропуските на “канарчетата”, след като играч в “синьо-червено” остана сам срещу вратаря на Ботев, но опитът му да прехвърли стража се оказа неточен и коженото кълбо мина над напречната греда.

В 18-ата минута Васил Стоянов намери Борис Емилов, който стреля, но стражът отново се намеси и изби в корнер. Последваха минути без сериозни голови ситуации, преди да се стигне до 32-ата минута, в която пловдивчани откриха резултата. Окан Исмаил получи добър извеждащ пас, а защитник на гостите в опит да изчисти топката я прати в собствената си врата. В заключителните секунди на първата част Желязко Калинов отправи плътен удар, но топката мина на сантиметри от гредата.

След почивката ситуацията на терена не се промени и момчетата на Николай Праматаров продължиха да са пълни господари на терена. В 38-ата минута “жълто-черните” направиха продължителна атака, при която Георги Павлов намери Васил Стоянов, а той от своя страна подаде към Иван Караиванов, но ударът на капитана бе неточен. В 42-ата минута Георги Павлов намери с отличен пас Васил Стоянов, който от близка дистанция вкара за 2:0. 8 минути по-късно “жълто-черните” вече имаха класически аванс. Никола Попов получи топката по лявото крило и центрира към Борис Емилов, а той с глава се разписа за 3:0.

Само 5 минути по-късно Георги Павлов премина като на парад през защитата на асеновградчани и останал сам с вратаря вкара без проблем за 4:0. В  58-ата минута Павлов намери Желязко Калинов, който стреля и топката се насочи към вратата, но защитник на гостите изби от голлинията. Малко преди последния съдийски сигнал Васил Стоянов бе близо до втория си гол в срещата, но ударът му срещна страничната греда.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker