бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев пуска днес билетите за мача срещу Либертас

Предварителната продажба на билети за първата среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа между отборите на Ботев (Пловдив) и Либертас (Сан Марино) стартира в сряда /25 юни/.

В 17:00 часа във фен-магазина на “Футболен комплекс Ботев 1912” започва разпространението на 2000 билета за Сектор “В” на стадион “Лазур” в Бургас, които ще бъдат на цена от 10 лева. Паралелно започва продажбата на билетите за ВИП “Изток” и ВИП “Запад” в Сектор “А”, чиято цена е 20 лева.

Желаещите да се снабдят с пропуски за “СУПЕР ВИП” зоната, които са на цена от 50 лева, могат да направят това само със заявка в администрацията на клуба до края на работния ден в понеделник /30 юни/.

Предварителна продажба ще се извършва и на два пункта в Бургас – билетния център на хотел “България” и фен-магазина на стадион “Лазур” от понеделник.

Децата на възраст до 12 години ще ползват безплатен вход, но задължително с придружител.

В Пловдив билети ще се продават до 2 юли, включително. В деня на мача те ще се разпространяват само на касите на стадион “Лазур”, които ще започнат работа в 16:00 часа.

Двубоят Ботев – Либертас е на 3 юли от 19:45 часа.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker