бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев привлича ас на Локомотив София през зимата

Ботев Пд продължава да набелязва бъдещите си зимни трансферни удари. На мушката на спортно-техническия щаб на Канарчетата, начело с треньора Станимир Стоилов, е попаднал водачът в листата на голмайсторите в родната „А” група Маркиньос, научи „7 дни спорт”. Според запознати звездата на Локо Сф фигурира в списъка с желаните футболисти от пловдивчани. Контрактът на 31-годишния бразилец с тима от столичния кв. Надежда е до края на сезона, но след Нова година играещият и за националния отбор на България офанзивен халф има право да подпише предварителен договор с друг клуб. По наша информация Ботев не смята да чака до лятото за пристигането на Маркиньос на Колежа. Жълто-черните ще опитат да го купят от Локо Сф, влизайки в преговори с президента на столичани Николай Гигов. Ако се стигне до договорка за трансфера на бразилеца в Пловдив, в касата на червено-черните се очаква да влезе прилична сума. Интересното е, че Ботев Пд се ослушваше за Маркиньос и през лятото, но тогава не се стигна до някакво развитие. Бразилецът се озова в Надежда, където прави истински фурор и е движещата сила на Локо Сф в момента със своите 10 гола и няколко асистенции. Доброто представяне на плеймейкъра е накарало Мъри и компания да пробват да го доведат в Ботев Пд и по този начин специалистът отново да се събере с играча, когото привлече в кипърския Анортозис през лятото на 2011 г. Самият Маркиньос присъства на трибуните на Колежа в неделя, когато изгледа реванша от 1/8-финалите в турнира за Купата на България между Ботев Пд и Черно море, спечелен от Канарчетата с 1:0. Запитан дали Маркиньос не е на стадиона заради предстоящ трансфер при жълто-черните, Стоилов отговори:
„Не мога да знам защо Маркиньос е бил в Пловдив. Предполагам, за да гледа мача, но на този етап не стоят въпроси с трансферите в Ботев Пд.”
На Колежа е наложено като практика до последно да се отричат евентуални трансфери на нови футболисти. Сега и с Маркиньос се очаква да се процедира по същия начин.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker