Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев прибира над 500 000 лева за Атанас Илиев

Нападателят Атанас Илиев може да се счита за нов футболист на италианския Асколи. Вчера той замина за Ботуша, където се очакваше да финализира своя трансфер в тима от Серия Б.

Италианският клуб вече се е договорил с Ботев Пд за трансферната сума по сделката. Очаква се тя да бъде в размер на около 300 000 евро, което ще направи Илиев най-скъпото попълнение в Асколи до момента. Преди него за 200 000 евро от Сиена е купен Микел Колоколо, пише “Мач Телеграф”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Според информациите в италианската преса Илиев ще трябва да дебютира за Асколи на 11 септември в мача срещу Комо. Нападателят бе част от Ботев Пд малко повече от година. Той бе привлечен от Монтана през миналото лято и направи впечатляващ първи сезон, в който завърши с 16 попадения в 28 мача, като пред него в битката за голмайсторската титла остана единствено Клаудиу Кешеру от Лудогорец.

tribunasofia

Асколи привлича Атанас Илиев за заместник на своя голмайстор от миналия сезон – Риад Баич. Босненският нападател реализира 12 попадения в 34 срещи, но от новия сезон ще играе за тима на Бреша. Настоящият треньор на Асколи е бившият защитник на Фиорентина и Аталанта от 90-те години Андреа Сотил. През миналия сезон “кълвачите” завършиха на 16-о място от 20 отбора в Серия Б.
Съотборник на Атанас Илиев на стадион “Чино и Лило Дел Лука” ще бъде добре познат у нас футболист. Става дума за бившия халф на ЦСКА Диего Фабрини, който се върна в Италия след престой в Динамо Букурещ. Най-голямото постижение в историята на Асколи е 4-о място в Серия А през сезон 1979/80.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker