бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев преговаря с национал

Ботев е много близо до привличането на национала Николай Бодуров, съобщава “Тема Спорт”. Капитанът на Литекс не започна подготовка с тима, тъй като през есента остана в немилост пред шефовете на клуба и се опитва да си уреди трансфер. Неговият договор с “оранжевите” изтича през лятото и от ловешкия клуб ще опитат да вземат пари за централния защитник.

Преговорите са в напреднал етап, като се очаква трансферът да бъде осъществен в следващите дни и Бодуров да бъде на разположение на Станимир Стоилов още за първия подготвителен лагер в Кипър. “Канарчетата” отлитат за Острова на Афродита днес. Не е изключено “Ботев” (Пловдив) да вземе защитника срещу символична сума, но да получи голям процент при евентуален следващ трансфер на национала.

Липсата на дисциплина и стара травма на Николай Бодуров може да се окажат спънка пред преминаването на футболиста на “Колежа”.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker