Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев прави голяма чистка, маха половин отбор

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич развъртя метлата в тима. Младията талант на “канарчетата” Крис Добрев също ще бъде засегнат от нея.

Талантът, който преди време бе под наем в дубъла на Порто, но не успя да впечатли, повече не е желан от “жълто-черните”. Клубът е направил постъпки за прекратяване на договора между двете страни. 20-годишният нападател участва в 18 мача за Ботев през този сезон, като не успя да се разпише.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Пред раздяла с “канарчетата” са и двама от основните играчи през сезон 2020/21. Това са халфът Мишел Еспиноса и крайният бранител Мите Цикарски, твърди “Тема Спорт”. Те заедно с Крис Добрев са били предлагани на Царско село. В замяна пловдивчани са искали правата на офанзивния халф Дилан Мертенс и фланговия нападател Андерсон Кордейро. Столичани обаче са отказали тази оферта. Те са склонни да се разделят с играчите си само срещу трансферни суми.
След отказа на Царско село да приюти триото ръководството на Ботев е започнало преговори с Добрев, Еспиноса и Цикарски за раздяла по взаимно съгласие.

През следващата кампания жълто-черната фанелка няма да носи и Славчо Шоколаров. На 31-годишния футболист е било съобщено, че може да си търси нов отбор. Интресното е, че Шоколаров бе единственият играч на “канарчетата”, който взе участие във всичките 32 мача през този сезон.

bet365
Засега няма развитие около Тодор Неделев. Звездата на Ботев още не е удължил изтичащия си договор с клуба.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker