Ботев ПловдивФутбол

Ботев получи седалките за новия стадион

Ботев (Пловдив) получи седалките, които ще бъдат разположени по трибуните на новия стадион “Христо Ботев. Те пристигат в клуба като дарение от Община Пловдив, която преди повече от 2 години, през лятото на 2011-та, пое ангажимент да вложи 950 000 лев в реконструкцията на “Колежа”. Седалките бяха символично предадени на председателя на съвета на директорите в ПФК Ботев АД Юли Попов от кмета на Пловдив Иван Тотев.

На клубната база в Коматево ще бъдат съхранявани общо 17786 седалки, от които – 11846 в жълт, 5591 в черен и 349 в червен цвят. Предстои доставката и на 252 ВИП-седалки. Стойността на седалките, с които ще бъде оборудван стадион “Христо Ботев” е 600 000 лева. Останалите 350 000 общинската администрация придвижда да вложи във видеотабло с площ от 60 кв.м.

“От името на ръководството и собственика на клуба искам да благодаря на Община Пловдив, че става съпричастна към това, което строим като материална база. Надявам се скоро да имаме ултрамодерен стадион, който да приема срещи от високо европейско ниво”, заяви г-н Попов при приемането на дарението.

Източник и снимка: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker