бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев поднови тренировки, всички на линия за Локо София

Ботев поднови тренировки, след като тимът почива на Великден. Днес “канарчетата” проведоха първа тренировка, след прекратеното дерби в събота.

Без нито един контузен играч започна новата седмица в Ботев. Единствено аут е Артур Енрике, който чака българския си паспорт и не беше картотекиран за втората половина от сезона.

Наказани играчи също няма, като утре тимът пътува за София. Станимир Стоилов няма да дава пресконференция преди мача на сезона за “канарчетата”.

Доста бултраси ще подкрепят своя отбор във важната среща, като има организирана екскурзия, а утре е последният ден, в който феновете могат да се запишат за нея. Записването става във фен-магазина на базата в Коматево. Екскурзията е на цена 7 лева, а билетът за мача струва 10 лева, като билетите ще се продават само на касите на стадион в “Надежда”. Много привърженици ще пътуват и с личните си автомобили до София.

Двубоят реванш от турнира за Купата на България срещу Локомотив София е в сряда от 16:00ч. на стадион “Локомотив” в квартал “Надежда” и ще бъде предаван пряко по ТВ7. В първата среща Ботев спечели с 3:1 и има два чисти гола аванс.

ОЩЕ ПРЕДИ ЛОКОМОТИВ СОФИЯ – БОТЕВ

Вижте кой ще свири на Ботев и Локо за Купата на България

Ботев замина за София в пълен състав

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. ай турциииииииии ще бием Локо София и ще отидем и ние на един финал от 1000 години насам

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker