Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пловдив) оставя Хасково без треньор

Хасково приема набралия скорост отбор на Ботев (Пд) в мач, който може да се окаже последен за треньора на новаците Димчо Ненов, съобщава „7 дни спорт“. Ръководството на клуба проведе среща в четвъртък, след която бе гласувано доверие на Ненов за предстоящата среща. Ако Хасково запише пета загуба в “А” група, наставникът по всяка вероятност ще изхвърчи. Задачата на треньора да запази поста си се усложнява и от факта, че капитанът Емил Ангелов е с контузия и се очаква да пропусне срещата. В отсъствието на Ангелов атаката ще бъде водена от Атанас Чипилов, а от фланга ще нахлува Дончо Атанасов.

Велислав Вуцов е с доста повече проблеми в състава на Ботев, но има достатъчно футболисти, за да компенсира липсата на Росен Колев, Филип Филипов и последното ново попълнение Даниел Златков. Нападателят Александър Колев пък е с травма от мача със Славия и едва ли Вуцов ще рискува с включването му като титуляр. На вратата ще е Адам Стаховяк, който се очаква да си уреди трансфер в последния момент. Другият, който се спряга за напускане – Томаш Иршак, ще започне от първата минута в средата на терена заедно с Лъчезар Балтанов. Атаката на Ботев ще бъде водена от Цветелин Чунчуков, а по фланга дебют като титуляр ще направи Момчил Цветанов. Срещу Славия Цветанов се появи като резерва и даде допълнителна енергия в играта на „жълто-черните“. Радослав Терзиев впечатли срещу „белите“ и отново ще излезе като титуляр в центъра на защитата заедно с ветерана Пламен Николов.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

 

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker