бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

ПРОГНОЗА: Ботев Пловдив – Локомотив Пловдив

Подновяването на шампионата в efbet Лига приковава вниманието на всички пловдивчани. 21-ия кръг ни предоставя възможност да се насладим за пореден път на битката за Пловдив. Ботев посреща Локомотив в 110-ия мач между двата отбора на ниво български футболен елит. В досегашните 109 мача статистиката е абсолютно изравнена: 39 победи за Локомотив, 39 успеха за Ботев и 31 равенства. Головата разлика е 130:130.

Световният лидер в спортните залагания bet365 определя Локомотив като много лек фаворит в двубоя. Коефициента за победа на „смърфовете“ е 2.40, докато ставката за победа на „канарчетата“ е 2.60. Равният резултат пък е определен на 3.20.

Коефициенти от bet365 за срещата:

Победа за Ботев: 2.60
Равенство: 3.20
Победа за Локомотив: 2.40
Над 2.5 гола в мача: 2.10
Под 2.5 гола в мача: 1.70

*Коефициентите, посочени в статията, са с актуалност в часа на публикуване на материала – 15.02.2020 16:10 и подлежат на промяна от букмейкъра.

Прогноза на TribunaPlovdiv.bg:

Както при всяко дерби трудно може да се говори за фаворити. След историческия между двата отбора финал за Купата на България, Локомотив тръгна нагоре, докато при Ботев всичко се срина. След набраната инерция в евротурнирите „смърфовете“ се представиха повече от добре в есенния дял на шампионата и се намират на трето място в efbet Лига. От своя страна „канарчетата“ започнаха много слабо шампионата, като дори имаше моменти, в които се намираха в зоната на изпадащите. Идването на Ферарио Спасов начело на тима преобрази изцяло „жълто-черните“, които завършиха 2019 година с шест поредни победи, като се доближиха на точка от топ 6.

В първия двубой между двата отбора за сезона, Локомотив и Ботев не успяха да се победят завършвайки 1:1. Тогава „черно-белите“ бяха определяни за фаворит в двубоя, заради добрата си форма, но както много пъти се е получавало, отбора в по-слаба форма не загуби мача.

И в двата отбора има много кадрови проблеми. Ботев няма да може да разчита на напусналите Кристиан Димитров и Фернандо Виана. Звездата на “канарчетата” Тодор Неделев също е много вероятно да пропусне срещата, въпреки че се появи в групата на отбора за двубоя. Хубавата новина за „жълто-черните“ е , че капитанът на отбора Лъчезар Балтанов е възстановен от контузията, която получи в контролата с ЦСКА 1948 и ще вземе участие в дербито.

В Локо пък няма да може да разчитат на новото попълнение Миховил Клапан, Милош Петрович, както и на Петър Витанов.

Нашите очаквания са за доста оспорван двубой, в който двата отбора да поделят точките.

Прогноза: Ботев – Локомотив 1:1

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker