бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшФутбол

Ботев (Пд) U15 на 1/4 финал на Републиканското

Ботев се класира за четвъртфиналите на Републиканското първенство за юноши до 15 години. В осминафинален мач-реванш “канарчетата” се наложиха с 3:0 над Етър и с общ резултат 4:0 продължават напред.

Срещата на естествен терен №1 на базата в “Коматево” стартира с над 40-минути закъснение, заради катастрофа на АМ “Тракия”, която забави пристигането на гостите и съдийската бригада.

Ботевистите откриха резултата след само 50 секунди игра, когато роденият през 2004 година Даниел Гичев простреля вратаря с топовен удар от 20 метра. Във втората минута след центриране от корнер Никола Илиев пропусна на два метра от вратата на търновци.

Само секунди по-късно гостите пропуснаха великолепен шанс да изравнят, след като организираха бърза контраатака и нападател останал сам срещу вратаря на Ботев стреля, стражът се намеси отлично и изби, а при добавката играч във “виолетово” стреля неточно. Последваха минути без положения пред двете врати.

В 15-ата минута Никола Илиев центрира от ъглов удар, а играч на Етър отблизо прати топката в собствената си врата – 2:0. Малшансът продължи да преследва гостите в 28-ата минута, когато Масар Кямил отправи шут от границата на наказателното поле, кълбото рикошира в защитник на търновци и влетя във вратата за 3:0.

В 31-ата минута Мартин Христов се отчете с невероятен пропуск, стреляйки неточно от малкото наказателното поле. Малко преди края на първата част “канарчетата” организираха красива триходова акция, при която Милен Николов пусна към Никола Илиев, а той от своя страна намери Иван Аврамов и нападателят стреля, но стражът изби.

След почивката двата тима стигнаха до няколко много добри положения за гол. В 48-ата минута гостите организираха добра атака, в края на която последва удар от близка дистанция към вратата на Ботев, но Християн Карастойков се намеси отлично и изби.

След по-малко от 120 секунди Иван Аврамов пусна великолепен пас към Атанас Стамболов, но нападателят пропусна останал сам срещу вратаря. В 55-ата минута Юсеин Касов, който бе сред най-активните в тима на Етър, проби по десния фланг и подаде по най-добрия начин към свой съотборник, който стреля от 15 метра, но Карастойков отново се намеси блестящо и изби.

В 58-ата минута Милен Николов пусна към Марин Найденов, който от няколко метра остана очи в очи с вратаря, а ударът му попадна в тялото на стража. 5 минути по-късно момчетата на Георги Онов комбинираха в наказателното поле на Етър и Иван Арамазов остана на чиста позиция, но и неговият удар бе спасен от вратаря.

По този начин Ботев се класира за четвъртфиналите, като жребият за тях е на 13-ти юни (сряда). Мачовете са на 16.06 и 19.06.

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker