бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) прекратява договора на Артур Енрике

Ботев (Пд) ще прекрати договора на бразилския си ляв бек Артур Енрике, пише „7 дни спорт“.

Възможно е разтрогването на контракта да се окаже само фиктивно. Както е известно, в момента „жълто-черните“ разполагат с 4-ма футболисти извън Европейския съюз при допустими 3-ма. Освен Енрике в тази квота влизат още сънародникът му Вандер Виейра, конгоанецът Ферибори Доре и тунизиецът Юнес Хамза.

Още преди завръщането на отбора от Кипър треньорът Станимир Стоилов взе решение, че за началото на пролетния дял иска да разчита на двамата нападатели, дошли от румънския Петролул. Казусът с Енрике ще бъда разрешен окончателно в началото на седмицата, защото новите попълнения трябва да бъдат уредени с картотеки до мача с Лудогорец. В Пловдив засега нямат намерение да се разделят окончателно с Артур. Очакванията са да се подпише предварителен договор с него, който да влезе в сила от лятото. Дотогава той ще може да се сдобие и с българско гражданство. Съществува вариант Артур да доиграе сезона и в сателита на Ботев (Пд) Раковски.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker