бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев Пд праща Костов и Педро в сателита

Спортно-техническият щаб на Ботев Пд начело с треньора Станимир Стоилов обмисля да командирова двама от офанзивните си футболисти в сателита Раковски през зимата, разбра “7 дни спорт”.

Става въпрос за нападателя Станислав Костов и холандското крило Луис Педро. След реванша с Нефтохимик треньорът на пловдивчани Станимир Стоилов за пореден път изрази недоволството си от представянето на офанзивните си футболисти въпреки успеха с 3:0. Той намекна, че може да има известни рокади, защото голяма част от нападателите се представят под нивото си. И Станислав Костов, и Луис Педро започнаха като титуляри в двубоя с бургазлии, като холандецът дори успя да отбележи втория гол във вратата на Петър Денчев.

Костов кара вече втори сезон на Колежа, докато Педро бе привлечен през зимата, и двамата обаче до този момент така и не успяват да разгърнат пълния си потенциал. Поради тази причина на Колежа смятат, че за Костов и Педро ще е по-добре да играят по-редовно, което ще им помогне да достигнат върховата си форма.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker