Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) осъществи трети пореден трансфер в рамките на 2 дни!

Тимът на Ботев (Пд) осъществи трети пореден трансфер по време на лятната подготовка. Тази сутрин на официалния сайт на “жълто-черните” се появи информация, че “канарчетата” са подписали едногодишен договор със защитника Цветомир Панов.

След като във вчерашния ден бяха обявени сделките с вратаря Георги Георгиев и левия бек Крум Стоянов, днес вече стана ясно, че и Панов ще облече “жълто-черната” фланелка.

Десният бранител преминава в Ботев (Пд) като свободен агент.

Трансферна бомба разтресе Пловдив – Крум Стоянов премина в Ботев (Пд)!

Цветомир Панов е роден на 17 април 1989г. в Плевен. За последно е носил екипа на Славия, като за “белите” записа 38 мача в последните два сезона. Преди това защитникът е играл за отборите на Любимец, Спартак (Плевен), Видима-Раковски и Литекс.

Панов е юноша на Спартак (Плевен). Подписва професионален договор с тима през 2005г. и за три сезона записва 49 мача в шампионата на Б група. Избран е за Футболист №1 на Плевен за 2008 година.

На 19 януари 2009 подписва тригодишен договор с Литекс. Официалният му дебют е на 13 юни 2009 в последния 30-кръг на „А“ футболна група, когато „оранжевите“ побеждават като гости Спартак (Варна) с 4:0. Предимно играе за дубъла на “оранжевите”. Шампион с дублиращия отбор на Литекс за сезон 2009/10.

В периода между 2006 и 2008 г. Панов е част от юношеския Национален отбор на България, с който взима участие на Европейското първенство за юноши до 19 г. 2008 в Чехия.

През сезон 2010-11 е отдаден под наем до края на сезона на елитния Видима-Раковски (Севлиево). В отбора от Севлиево Панов играе редовно и през първия полусезон записва 10 срещи без смяна.

През сезон 2013-14 година носи екипа на елитния тогава Любимец 2007. От 2014 г. е състезател на Славия (София).

Крум Стоянов се нареди до едни от най-знаковите пловдивски футболисти, обличали фланелката както за Локо (Пд), така и Ботев (Пд)

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker