Ботев ПловдивФутбол

Ботев (Пд) иска да задържи Жоао Пауло при класиране в Европа

Старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров е изразил желание пред ръководството нападателят Жоао Пауло да бъде задържан и след лятото. Както е известно, той е под наем до края на сезона от Лудогорец.

При разградчани Паоло не получаваше достатъчно шанс, а и стана част от сделката за преминаването на Цветомир Панов в Разград. От началото на пролетния дял бразилецът вече вкара 4 гола за “канарчетата” и показа, че наистина се чувства в свои води в Коматево. Той премина в Лудогорец именно от Ботев в началото на 2017г.

Желанието на Белия е да разчита на нападателя и при евентуално участие в евротурнирите. В най-скоро време предстоят разговори с агента на играча и разградчани, твърди “Тема спорт”.

Подобни

3 Коментара

  1. Те хубаво искат, ама в петък изтича концесията!
    Има и дългове за милиони да се плащат! Или новия собственик е киро гела там по държавна линия пак ще заметат всичко???
    Или Делян???

  2. Първо обаче да обявят собственика, после да платят 53 милиона дълг и да се освободят от 39-те процента, на които дължат ужасно много!
    Иначе Киро -ага, ДПС и Делян ще се разберат некакси!

    1. Чул си нещо, ама недочул. Тия милиони за нищо ги нямате бе. Сега пък 53 милиона дълг??? Направете справка и ще видите, че Ботев не дължи и 53 стотинки. Типично по цигански – повтаряш една лъжа няколко пъти и се надяваш да стане истина. Аз пък чух, че ще ни дават 53 милиона. А сега де.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker