Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев отправи революционни предложения към БФС

От ръководството на Ботев (Пловдив) са изпратили писмо до централата на Българския футболен съюз, в което предлагат революционно предложение за родния футбол, съобщава “Спортал”.

“Канарчетата” апелират за за отпадане на член 20, ал. 1, буква “Г” от наредбата за първенствата и турнирите в родния футбол. Въпросният член засяга каротекирането в efbet Лига на състезатели от страни, извън Европейския съюз.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Пловдивчани предлагат няколко варианта, всички от които са за увеличаване на бройката на чужденците извън Евросъюза: картотекиране на десет играчи извън ЕС, като десет извън ЕС да играят на терена; картотекиране на десет играчи извън ЕС, като десет извън ЕС да могат да са включени в групата за даден мач, а пет извън ЕС да са на терена; картотекиране на седем играчи извън ЕС, като седем извън ЕС да са на терена; или без ограничения за чуждестранните играчи.

tribunasofia

“Жълто-черните” имат предложение и за Втора лига: картотекиране на четирима чуждестранни състезатели без ограничения за правилото ЕС или извън ЕС. Към момента във втория ешелон не се разрешава картотекирането на футболисти извън ЕС, освен в случай, че те имат действащи договори при изпадането на клуба им от елита.
Последната идея на ботевистите засяга правилото за прехвърляне на наложени наказания на играчи, за показани картони по време на футболна среща, от предишния сезон към следващия сезон. “Канарчетата” предлагат отпадането на това правило.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker