Ботев ПловдивФутбол

Ботев организира конкурс за деца, които да извеждат футболистите на терена

ПФК Ботев, заедно с партньорите си от Vivacom, подарява на малките ботевисти възможността да се докоснат до своите любими футболисти, като ги изведат на терена в един от последните три домакински мача на отбора за сезон 2013/2014.

Родителите, които желаят децата им да хванат за ръка любимия играч и да извървят с него метрите до терена преди мачовете с Левски, Лудогорец и ЦСКА, могат да се регистрират за участие в специалното приложение на официалната страница на Ботев във Facebook.

Основното условие за участниците е децата да бъдат на възраст между 7 и 12 години. Всички останали подробности могат да бъдат открити в самото приложение.

22-та малчугани за всеки от трите мача ще бъдат избирани с томбола на случаен принцип, а родителите им ще получат свободен вход за съответния двубой и ще бъдат уведомени за подробностите по реализирането на наградата.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker