бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

ВИДЕО: Ботев обърна Локо София и завърши редовния сезон с победа

Ботев победи с 4:1 Локомотив София в среща от последния кръг на редовния сезон в елита. Домакините се наложи да обръщат двубоя, след като Маркиньос откри в 38-та минута. Доре изравни в добавеното време на първата част, а Анисе направи пълен обрат в 60-та минута, минути по-късно 3:1 оформи отново Доре в 72-та минута. Крайното 4:1 направи Лукин.

Началото на двубоя започна с минута мълчание в памет на починалия вчера български треньор Мирослав Миронов.

Ботев започна активно срещата, като първо удар с глава на Спрокел не намери целта, а след това последва опасен изстрел на Куртеан, но до попадение не се стигна.

В 15-та минута Локомотив стигна до първото си по-опасно положение. Гаел се измъкна, но изстрелът му премина в аут, след като беше блокиран и от Иршак.

Малко по-късно Йордан Христов центрира добре към Хамза, който с удар от въздуха не успя да нанесе точен удар. В 28-та минута тунизиецът беше в ролята на Христов, но Доре се размина с топката.

botev (2) (Copy)

В 38-та минута Локомотив откри резултата Маркиньос, след като получи топката от Гаел и с удар от границата на малкото наказателно поле остави Стаховяк безпомощен.

В ответната атака Ботев не получи дузпа, след като Гаел спря топката с ръка след центриране на Христов, а след това топката излезе в корнер.

В 41-та минута Куртеан опита да прехвърли Галев, но топката премина опасно над вратата.

Ботев все пак успя да изравни в края на полувремето. Анисе центрира, а Доре засече с глава, Галев не се намеси добре и топката премина между ръцете му за 1:1.

В началото на втората част Ботев натисна, но удар от фаул на Куртеан не намери целта. Последва и неточен изстрел на Димитър Илиев.

В 55 минута се стигна два последователни удара първо на Куртеан, а после и на Йордан Христов, но и те не бяха в очертанията на вратата.

В 60-та минута Ботев направи пълен обрат с превъзходно попадение на Абел Анисе, който с изстрел от границата на дъгата на пеналта реализира за 2:1.

В 63-та минута Доре засече центриране от корнер с глава, но топката премина опасно в аут.

В 72-та минута Ботев организира бърза контраатака. Хамза отправи топовен изстрел, Галев успя да забие, но при добавката Доре реализира за 3:1 и срещи срещата.

В 78-та минута Вандер подаде към Огнянов, който отправи удар, но твърде слаб право в ръцете на Галев.

В 82-та минута Георги Сърмов отправи удар от границата на наказателното поле, но Галев успя да избие в корнер.

В първата минута от добавеното време на двубоя Серджан Лукин засече с глава центриране на Вандер за крайното 4:1.

Ботев – Локомотив София 4:1

Голмайстори: 0:1 Маркиньос 38 мин. 1:1 Феребори Доре 45+1 мин. 2:1 Абел Анисе 60 мин. 3:1 Феребори Доре 72 мин. 4:1 Серджан Лукин 90+1

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Сивард Спрокел, Серджан Лукин, Веселин Минев, Абел Анисе, Томаш Иршак, Александру Куртеан (Вандер Виейра 76), Мариян Огнянов (Иван Цветков 87), Феребори Доре (Георги Сърмов 78), Хамза Юнес

Резерви: Илия Николов, Александру Бенга, Филип Филипов, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Георги Сърмов, Иван Цветков

Локомотив София: Валентин Галев, Елтон Дос Рейс, Александър Бранеков, Марко Ранджелович, Камен Хаджиев, Азрак Махамат, Румен Трифонов (Даниел Генов 75), Том, Маркиньос, Гаел Нлундулу (Петър Димитров 46), Димитър Илиев (Нгадрира Аванси 63)

Резерви: Божидар Митрев, Даниел Генов, Илиан Гаров, Иво Иванов, Петър Димитров, Якасонго Нджой, Нгадрира Аванси

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker