Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Ботев объркал Локо София с Локо Пловдив, иска пари от “смърфовете” за нанесени щети

Ботев Пд има искове към Локомотив Пд, а не към Локомотив  Сф. Това обясниха от пресслужбата на “жълто-черния” клуб.

Повод за уточненията, бе информацията на столичното Локо, че  “жълто-черните” са им предявили искове съответно за 3542 и 1975  лв. за поражения, нанесени от “червено-черните” привърженици на  базата в Коматево по време на последните мачове между двата тима там.

“Тези две фактури на стойност съответно 3542 и 1975 лева са  към Локо Пд. Първата е за щетите нанесени от  “черно-белите” за дербито преди месец на стадиона в Коматево, а  втората за последния мач, игран на стадион “Христо Ботев”.  Допусната е техническа грешка и фактурите са изпратени на  Локомотив Сф. Поднесохме им своите извинения”, уточниха от  пресслужбата на Ботев.

БТА

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

 

Подобни

9 Коментара

  1. От яд ще и злоба ще си изяде те и лайната си е имаме проблеми и въпреки това сме 100 пъти по добре от вас и да ви видим зимата че ако някой не ви вземе и парите ви ще свършат и отиват а къде освен в група

  2. Пичове дето злобейте да го духат е от такива като вас бг футбола губи за това хората спряха да ходят по мачове заради такива който само простотия правите по терените

  3. Ха хаос глупаци като трошите ще плащате ходете до магазина да купите да видиш дали ще ви излезе по рано че нали се опитах те да режете оградата не се продава на метър и хората обясниха за кога става въпрос

  4. Тея жълтури даже са неблагодарни! Помогнахме на хората(строители) за оградата и малко арматура която стърчеше из трибуните. Няма да си плащаме за това, че помогнахме вие трябва да си платите, може в натура, може и някъде по улиците на Пловдив.

  5. Аз умен жълтур не съм виждал,за какви щети говорим за “строежа” след като помогнахме на строителите да не се занимават да премахват една смешна ограда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker