Ботев ПловдивФутбол

Ботев няма да подновява договора на Минев?

Бъдещето на Веселин Минев в Ботев е под въпрос. Сърцатият бек може и да не получи нов договор и да напусне клуба.

Както е известно Минев е един от 5-та играчи в тима с изтичащи договори. За момента обаче единствено Иван Цветков и Йордан Христов са имали предложения за нови контракти. Последната дума обаче е именно на футболистите, Цветков получава доста малко шансове и все още мисли дали да продължи договора си, а Христов има разминаване с финансовите въпроси с клуба, но почти сигурно ще подпише нов договор. Сивард Спрокел може и да напусне, но само ако му бъде намерен заместник.

Петият с изтичащ договор е Артур при него нещата също са доста неясни, защото той все още няма български паспорт. Ако Вандер бъде продаден той може да подпише нов договор с тима и играчите извън ЕС ще бъдат точно трима, колкото е максимума.

Със сигурност клубът ще се раздели с Илия Николов, Димитър Везалов и Ромарио Кортзорг, под въпрос е и Луис Педро, който също може да бъде освободен.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Тъпаци,не пипайте най-сърцатия ни играч,още повече,че той е единствения ботевист в отбора,който ни остана.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker