бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДюшЛокомотив ПловдивФутбол

Ботев набор 99 с класика срещу Локомотив

Ботев се наложи с 3:0 над Локомотив в градското дерби при набор 99. “Канарчетата” имаха тотално превъзходство над своя съперник, който не стигна до нито едно чисто голово положение. Головете за “жълто-черните” реализираха Мартин Татаров и Божидар Софков през първата част и Сонер Полат след почивката.

Още в първите секунди на двубоя ботевистите организираха атака по левия фланг и топката бе центрирана в наказателното поле, където Мартин Татаров стреля неточно с глава. В 7-ата минута, след изпълнение на ъглов удар, се получи кратко меле в наказателното поле на “черно-белите”, но никой от състава на домакините не успя да стреля. В 22-ата минута топката бе центрирана в наказателното поле на Локомотив, а играч на “смърфовете” игра с ръка, за което главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Мартин Татаров, който излъга вратаря и прати топката в обратния му ъгъл за 1:0. Само 3 минути по-късно възпитаниците на Румен Байрев удвоиха преднината си. Здравко Кехайов центрира отдясно, а Божидар Софков с глава се разписа за 2:0.

След почивката доминацията на “канарчетата” се засили, а положенията летяха едно след друго пред вратата на гостите. В 41-ата минута топката бе центрирана от корнер в наказателното поле на Локомотив, а Васил Василев стреля с глава, но неточно. В 43-ата минута “смърфовете” се опитаха да сътворят опасна атака, но защитата на “жълто-черните” се намеси блестящо. В 50-ата минута Здравко Жилов центрира към Сонер Полат, който се размина с топката на метри от опразнената врата. В 54-ата минута Жилов изведе отлично Пламен Упинов сам срещу вратаря на “черно-белите”, нападателят отигра добре ситуацията и прехвърли стража, но топката премина на сантиметри от левия страничен стълб.

В 60-ата минута капитанът Димитър Калчев се отскубна от защитата на “смърфовете”, нахлу в наказателното поле и шутира, но право в тялото на вратаря на Локомотив. В 64-ата минута опитите на Ботев за трети гол най-накрая бяха възнаградени. Здравко Кехайов центрира успоредно на голлинията към Сонер Полат, който от близка дистанция направи преднината на ботевистите класическа. Минута преди края на двубоя и Пламен Упинов можеше да запише името си сред голмайсторите, но нападателят се засуети на няколко метра от вратата и топката му бе избита.

academy.botevplovdiv.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker