бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев иска Илко Пиргов

Вратарят на Литекс Илко Пиргов е една от трансферните цели на Ботев, пише “Тема спорт”. Пиргов все още се лекува от контузия, която получи в двубоя срещу Левски в средата на август.

Пиргов скъса връзки на лявото коляно и не игра до края на годината. Роденият в Гоце Делчев вратар може да преговаря с други клубове през зимата, след като договорът му изтича в края на сезона, а за момента няма индикации той да бъде подновен.

Освен това заместникът му Евгени Александров се представя прилично и най-вероятно ще получи шанс и през новата година да бъде избор номер 1 под рамката на вратата. Александров дълго време беше втори и трети вратар на тима и сега от клуба ще му дадат шанс да се наложи като титуляр.

Ако се стигне до трансфер то най-вероятно Пиргов ще премине в Ботев през лятото, като тогава “канарчетата” няма да дадат пари за него.

В момента Ботев има двама вратари, като освен Адам Стаховяк втори избор е юношата Росен Андонов, който е доста несигурен за заместник на полския страж, който е един от най-добрите вратари в елита и е желан от Лех Познан и ПСВ Айндховен, но със сигурност остава на “Колежа” поне до края на сезона.

Снимка: gol.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker