Ботев ПловдивФутбол

Ботев иска вратаря на ЦСКА

Два български клуба проявяват сериозен интерес към вратаря на ЦСКА Томаш Черни, който почти сигурно ще напусне “Българска армия” през лятото като свободен агент. По всяка вероятност става въпрос за Ботев (Пловдив) и Литекс, пише “Меридиан мач”.

Пловдивчани разполагат с Адам Стаховяк, който се ползва с доверието на Станимир Стоилов. Все пак полякът е без алтернатива на своя пост и се търси вариативност. При Литекс ситуацията е деликатна, защото там Илко Пиргов се завърна след тежка контузия. Титуляр в последните мачове беше Евгени Александров, който изглежда колеблив в изявите си. Представители на двата клуба вече са влезли в контакт с Черни.

Той има време да помисли в следващите месеци. Чехът почти сигурно ще загуби титулярното си място в ЦСКА. Треньорът на “армейците” Стойчо Младенов е решил да заложи на Райс Мболи до края на първенството.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker