Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Ботев за прекратеното дерби: Срам!

Ръководството на Ботев Пловдив излезе с официална позиция спрямо отмененото вчерашно дерби на Пловдив.

TribunaPlovdiv.bg публикува материала без редакторска намеса:

СРАМ!

“Ботев” осъжда категорично случилото се на вчерашното дерби в Пловдив!

В навечерието на един от  най-светлите християнски празници, футболният двубой между “Локомотив” Пловдив и “Ботев” Пловдив се превърна в арена на безцелна агресия и необуздано хулиганство.

Разбираме любовта на феновете, техните пристрастия и огорчения. Хвърлянето на камъни и бомбички от маскирани обаче е проява на малодушие и липса на мъжество. Когато това се случва срещу незащитени хора на терена и е уродлива форма на примитивизъм и безотговорност, това няма нищо общо с любовта към футбола и спорта.

Разчитаме, че БФС ще предприеме всички необходими действия за изкореняване на подобни прояви!

Пловдив е бил винаги символ на толерантност – между религии, култури, етноси.

Дълг на двата клуба и техните фенове е да възстановят нормалните отношения и атмосфера при провеждане на футболни мачове. Едни от  най-старите и обичани футболни отбори трябва да станат пример за спортсменство и уважение към играта. Това е по-важно от победите и класиранията, нравствеността и човешките отношения трябва да са бъдещите победители.

ПФК Ботев Пловдив

Президент: Иван Джиджев

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Всичко след дербито на България – много видео и снимки 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

13 Коментара

  1. Аз не разбирам за кво тоя ” kanar ” се нерви ?! Нали си взехте първа победа от 20 години на Лаута! Такаче радваи се ! Може и да нямате така вазможност в близкото бъдеще!

  2. Да “???” е много прав направете една подписка с имена и всички който са в списъка излизате и си казвате мнението.Аз съм си фен на Локомотив и често да ви кажа не ми дреме вие ще присъствате ли на стадиона или не.Дали Динев ще дава пари или не.Но това което направихте вчера е не допустимо.Аз лично съм възмутен.Това е което мога да кажа.

  3. Кой сте вие?Гане,Петкана,Грую кажи кой сте вие?Кой ви дава право да качвате да сваляте…да сте допринесли за нещо добро в клуба?Последните години освен да закичвате глоби друго нищо не сте направили.И пак ви питам кой сте вие?Излезте с имена и кажете каквото имате да казвате…това е начина.А не групичка хора да прави мизерия за всички който искат да гледат мача на България и той да се прекрати в 41-та минута.Истинските хора така ще постъпят без маски.Като не искате Динев не идвайте изобщо…така ще е най-добре.

      1. Напротив не е .Разликата между мен и теб е в това че мисля малко по добре за годините си за разлика от теб.Защо не го направихте да кажем това на мача с ЦСКА?????Защо точно на дербито когато цял Пловдив чака този празник???Айде кажи.

  4. Жълтури разберете,че това го правим против Коко а не щото ни е кеф да провалим този мач!Знаете как беше при Христола,ние не искаме да стигаме до там затова и сега искаме да го махнем!

    1. Кой ви дава това право?????
      Ами аз ако не харесвам някой трябва с бомби ли да го замерям??? Вие не сте фенове!!!
      Вие сте жалки подобия на феновете!!!!

    2. Нас какво ни интересува какво искате вие, с това си поведение не сте и за В група смешници. Ти видя ли онова гюле бомба, самоделката. Знаеш ли какво ще се случи на този който оцелите, а ве детски гъз? Вие сте СРАМ за Пловдив и България , СРАМММ. Дано ви закрият и изобщо да ви няма, Коко да ви зареже тогава да видим. Вие не сте нито хора, нито фенове. ВИЕ сте ИЗРОДИ, и искам един такъв да набарам и да му избия изгнилите зъби. Знаете ли че така направихте , от тук нататък къде се засечат агитки ще се лее кръв. МАНГАЛИ ДОЛНИ СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТНЕТЕ !!!

        1. Циганино, научи се да пишеш първо и тогава ми говори. И да, бих избил и твойте зъби ако ме нападнеш или мяташ бомбички по мен. Имаш проблем ли със това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker