бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТопФутбол

Ботев е уволнявал Стойчо Младенов, ще го направи ли отново?

ЦСКА-София ще има тежко изпитание срещу Ботев Пд в неделя, като ще трябва да изчисти петното от срамното 0:0 преди няколко дни срещу Царско село на „Армията“.

За съжаление на всички, които обичат клуба обаче, близкото минало помни случаи, в които разклатеният стол на треньорите на „Армията“ не само не се закрепваше след мачове срещу „канарчетата“ в Пловдив, а точно обратното – те слизат от него.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Такава участ вече сполетяваше, както сегашния наставник на тима Стойчо Младенов, така и неговия предшественик – Любослав Пенев. Ел Голеадор си тръгна в началото на май 2019 година след поражение с 0:2 в Коматево. За „жълто-черните“ тогава вкараха Феребори Доре и Тодор Неделев. Малко преди това те изхвърлиха ЦСКА-София и от турнира за Купата на България след зрелищни мачове – успех с 3:2 в Пловдив и 3:3 в реванша на „Армията“.
Тогава Ботев изравни в края чрез удар Кристиан Димитров с глава, след корнер на Тодор Неделев. „Жълто-черните“ пък вкараха този гол, играейки с 9 души срещу 11 в червено. След тези два големи провала срещу Ботев Любо Пенев бе уволнен.
Последното напускане на Стойчо Младенов от треньорския пост в автентичното ЦСКА пък също дойде след загуба в Коматево, припомня „Мач Телеграф“. През март 2015-а „червените“ паднаха там с 0:2, което бе трета поредна загуба без отбелязан гол за тях и Екзекутора на Ливърпул бе освободен.
bet365
За първото му уволнение също допринесе загуба от Ботев, но на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Поражението бе в края на септември 2003 година. Тя бе с 1:3 и остана в историята с двете пропуснати дузпи от звездата на „червените“ Емил Гъргоров. Те бяха спасени от отдавна надхвърлилия стоте килограма вратар на Ботев и любимец на „жълто-черните“ фенове – Лилчо Арсов.
Първо той леко хвана топката при копване на Бадема в стил Паненка, а при втория 11-метров удар плонжира и отби. Това бе последната загуба на вътрешната сцена за Стойчо Младенов преди първото му напускане на клуба. Тогава той не бе уволнен веднага, а бе изчакано отпадането от руския Торпедо Москва за Купата на УЕФА.

Настроението в Борисовата градина сега е доста понижено и ще бъде интересно да се види в каква посока ще тръгне то след неделния сблъсък в Коматево.

Betway е официално в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker