Ботев ПловдивФутбол

Ботев готви трансферна бомба с Янис Зику

Сериозен трансфер може да осъществи българският евроучастник Ботев. “Канарчетата” са пред подпис с румънската звезда Янис Зику, твърдят медиите на север от Дунав, съобщава “Гонг”.

Според изданието “Фанатик”, пловдивчани са първи вариант за трансфер пред местния нападател. Таранът от вчера е свободен агент, след като разтрогна договора си с Петролул Плоещ.

Той получи обезщетение в размер на 100 хил. долара за предсрочно прекратения му договор и сега се оглежда за ново място, където да получава голяма заплата и да продължи кариерата си.

Заплатата му в Румъния е била 15 хил. евро на месец. Такава сума не би представлявала проблем за Ботев, ако все пак се стигне до подпис, пишат още в Румъния.

Зику направи име в България с екипа на ЦСКА преди близо три години. Той изигра само един полусезон по нашите терени, но в 15 мача вкара 13 гола и се доказа като “голова машина”.

От напускането на “Армията” таранът се подвизаваше по Южна Корея и в родината си. Той скоро ще навърши 31 години и очаква последно предизвикателство за себе си зад граница.

Снимка: Гонг

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Kav transfer ? Zakrivai bardaka … ceco tur4ina ve4e ne razpolaga s na dps na parite. Jalko 4e butnaha stadiona..sega bez ni6to 6te ostanat,che i mestoto 6te vzemat nali vsi4ko e na kredit….

  2. Ако това е “трансферна бомба” им пожелавам все такива да взимат! Много е важно обаче, откъде пари за “бомби” и тем подобни в мпомента? Защо никой не излезе и да каже истината за шокиращото напускане на Херо и Мъри?? Тези хора си тръгнаха заради липсата на средства за трансфери, които са били планирани от новото спортно-техническо ръководство! Сега всички средства са съсредоточени в стадиона, заради продължаващите разследвания към Цветан Василев и мафиотската структура наречена КТБ! Дано час по-скоро да ги разбият тези мафиоти и всичко да си дойде на мястото! Всички знаем от години, че Василев и банката му са просто една мощна пералня и тя трабва да бъде блокирана а милиардите предназначени за пране да бъдат взети в полза на държавния бюджет!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker