бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев готви сензационен бартер с Берое, дава една от звездите си за Каядо и Венци Христов

Берое проявява сериозен интерес към нападател на Ботев Пловдив, пише „Тема Спорт”. Става въпрос за бразилеца Вандер Виейра, който е в плановете за зимна селекция на Петър Хубчев.

От своя страна пък старши треньорът на канарчетата Станимир Стоилов иска двама футболисти на заралии – Давид Каядо и Венцислав Христов. Източник от “Колежа” разкри, че жьлто-черните са готови на бартер за Христов и Каядо. Те са склонни да се разделят с Вандер и с известна сума пари в замяна на двамата играчи. Това обаче едва ли ще допадне особено много на старозагорци. Очаква се в началото на следващия месец двата клуба да обсъдят опциите, при които може да се стигне до трансфери. Интересното, че договорът на Каядо с Берое изтича през юни догодина и ако от клуба искат да му вземат някакви пари, ще трябва да го продадат именно сега, през зимната пауза. Ако ли не, през лятото той ще напусне като свободен агент. Стоилов е впечатлен повече от качествата на Христов, който направи отлична есен, като дори стигна до националния отбор. Вандер Виейра пък дойде в Ботев Пловдив през юли 2012-а, като подписа за 3 години. В края на миналия шампионат 24-годишният юноша на Фламенго бе отстранен от представителния тим, като се подготвяше с ДЮШ. В началото на лятната подготовка Мъри все пак му даде шанс да се докаже отново. Бразилецът го стори, но по средата на есенния дял счупи ръка, което го извади за известно време от строя.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

2 Коментара

  1. и аз това чух още преди два дена.Много гадна новина,но май наистина е истина,но пЪК Каядо не е лош футболист

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker