бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев взима 3 млн. евро за Неделев, той 70 000 евро на месец

Ботев Пд ще получи рекордните за клуба 3 000 000 евро за трансфера на Тодор Неделев в Майнц 05, твърди Donbalon. Първата половина от сумата ще бъде изплатена в началото на януари 2014 година, когато и самият играч ще облече фланелката на немския тим. Вторият транш ще е през пролетта.

Не всички пари обаче ще останат в касата на “канарчетата”. 30% от правата на Неделев държи неговият откривател – Андрей Павлов, който се очаква да прибере към 900 хил. евро.

Друга добра новина за Ботев Пд е уреждането на клауза, според която на клуба се полагат 30% от горницата над 3 милиона евро, при бъдещ трансфер на Неделев. Други до 500 бона може да пристигнат в Пловдив под формата на бонуси свързани с представянето на Тошко в бъдещия му клуб.

Самият Тодор Неделев ще получава по 70 000 евро на месец, като възнаграждение в Майнц. За сравнение – Гара Дембеле получаваше по 55 хил. във Фрайбург, след като бе трансфериран от Левски.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker