бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ботев атакува 3-то място с Неделев (превю)

Ботев посреща ЦСКА днес от 14:00ч. на стадион “Христо Ботев”. Тази среща се явява предпоследна на клубното съоръжение на “канарчетата”, след като те ще домакинстват на базата в Коматево от новата година, а “Колежа” ще бъде сринат и ще се започне мащабния ремонт на 4-те сектора.

На 1 септември в първата среща от между ЦСКА и Ботев на стадион “Българска армия” двата тима завършиха наравно 0:0. Последната победа на Ботев над ЦСКА е на 1 октомври 2006, когато в Пловдив “канарчетата” победиха с гол на Георги Какалов.

Ако победи днес Ботев ще изпревари ЦСКА и ще стане 3-ти.

Пред Станимир Стоилов няма почти никакви кадрови проблеми, като единствено бразилецът Артур Енрике ще пропусне дербито днес. След наказание се завръщат Сивард Спрокел и Томаш Иршак, а Тодор Неделев се завръща в групата на Ботев, след като за последно игра на 18 септември срещу Нефтохимик за Купата. До последно ще се мисли за участието на Вандер и Ромарио, които тренираха на облекчен режим през седмицата, но почти сигурно ще попаднат в групата и дори ще излязат като титуляри.

Контузени и наказани:

В състава на Ботев единствено Артур Енрике е контузен. Тодор Неделев се завръща в игра, след като беше контузен дълго време, а Сивард Спрокел и Томаш Иршак изтърпяха наказанието си от една среща срещу Славия и също са на линия за двубоя.

В ЦСКА също няма проблеми, като единствено Бруно Морейра няма да играе в двубоя.

Вероятни състави:

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Томаш Иршак, Георги Сърмов, Абел Анисе, Вандер Виейра, Ромарио Кортзорг, Иван Цветков

ЦСКА: Томаш Черни, Неманя Милисавлевич, Джаксън Менди, Валентин Илиев, Апостол Попов, Жереми Фо-Поре, Тодор Янчев, Ивайло Чочев, Марсиньо, Емил Гъргоров, Мартин Петров

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker