Ботев ПловдивФутбол

Божидар Васев: Никога няма да се примиря с тези, които се подиграват с Ботев (Пд)

След злощастните 5 минути, които прекара на терена и в крайна сметка бе изгонен в срещата от 13-я кръг на “А” група между Ботев (Пд) и Пирин (1:0), Божидар Васев се извини за действията си, които оставиха неговият тим с човек по-малко.

Млако след края на срещата младият футболист на Ботев (Пд) написа в социалната мрежа Facebook, че никога няма да се примири пред хората, които се подиграват с марката “Ботев”, но и че се извинява за случилото се на игирището днес, в което той бе главен георй. Ето я и цялата публикация, копирана от TribunaPlovdiv.bg без редакторска намеса:

“Всеки мач играя винаги, защитавайки цветовете на БОТЕВ ПЛОВДИВ. Всеки мач опитвам и винаги ще опитвам да давам максимума от възможностите си. Винаги ще има хора, които ще ме подкрепят и хора , които ще критикуват. Но НИКОГА няма да се примиря с тези, които се подиграват с БОТЕВ ПЛОВДИВ. Съжалявам че оставих отбора с човек по малко. Благодаря на момчетата за сърцата игра и за заслужената победа.

САМО БОТЕВ!”,

написа Васев във Facebook!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker