бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бобан потвърди, че е трансферна цел на ЦСКА – иска в Ботев

За пореден път Topsport.bg инфоримра за трансферна цел на ЦСКА. Бобан Грънчаров е в полезрението на “червените”. Свързахме се с македонеца, който в момента е част от Таврия. Бившият защитник на Ботев (Пловдив) потвърди новината ни, че “армейците” имат интерес към него и вече са го търсили по телефона.

“Да, от ЦСКА ми звъняха вече, имат интерес към мен. Това ме ласкае. Но още е рано да говоря за моето бъдеще, защото самият аз не знам какво ще е то. Към момента съм футболист на Таврия”, каза Бобан Грънчаров.

“Знам, че Александър Александров вече не е част от Ботев. Няма какво да кажа, не е моя работа да коментирам това”, допълни македонецът.

TribunaPlovdiv.bg припомня, че Бобан Грънчаров бе изгонен заради разправия с бившия спортно-технически директор на Ботев Александър Александров. Преди седмица ръководството на Ботев обяви официално, че Кривия вече не е част от отбора на пловдивчани, а македонеца написа във Фейсбук, че това е бил най-добрия трансфер на “канарчетата”. Множество привърженици седят зад Бобан и го искат обратно в отбора. Желанието на самият играч също е да се завърне в Пловдив, но за сега няма интерес към него.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker