Ботев ПловдивФутбол

Бобан от Ботев става българин

Шефовете на Ботев (Пд) са стартирали процедура по изваждането на български паспорт на 32-годишния македонски национал Бобан Грънчаров.

Целта е да се отвори място за привличането на още един класен чужденец от държава извън Европейския съюз, тъй като квотата е запълнено от него и бразилците Вандер Виейра и Артур Енрике.

Съотборници на Грънчаров пък се шегуват, че освен текстовете на нашенските народни песни и чалга хитове трябва да знае наизуст стихотворението „Аз съм българче“. Както и най-важните дати от българска история, за да вземе с отличен „изпита“, който трябва да издържи преди да получи паспорт.

Локомотив” (Пд) пък се надява най-късно до петък с българско гражданство да се сдобие 21 – годишният бразилски ляв бек Диего Фераресо. Очаква се чрез български паспортът да облекчи евентуален трансфер на южноамериканеца в Германия или Гърция, откъдето за него има реални оферти.

“Труд”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker