бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Бобан Грънчаров: Стреляха с автомати до апартамента ни

Нямаме представа кога отборът ще се върне в Симферопол и дали ще бъде безопасно за семействата ни. Това каза в интервю за Дарик Пловдив футболистът Бобан Грънчаров, който доскоро бе част от екипа на ПФК„Ботев Пловдив“, но от няколко месеца играе в тима на „Таврия“, пише “Дарик”.

Отборът на „Таврия“, начело с българския треньор Николай Костов, бе евакуиран от Симферопол в навечерието на руската окупация в събота през нощта. Футболистите, заедно с целия спортно-технически щаб, останаха 2 дни в Донецк заради отложени полети, тъй като въздушното пространство над Симферопол бе закрито.

Бобан Грънчаров, който в момента е на извънреден лагер в Анталия, заедно с отбора, разказа, че ситуацията в Крим е била изключително напрегната и е трябвало да реагират буквално за няколко часа след последната  тернировка там на 1 март. Той е бил евакуиран  с бременната му съпруга и малката им дъщеря. Същият ден е имало престрелка с автомати в близост до апартамента им в центъра на града, което е притеснило силно близките му.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. идвай си Бобане,идвай си да махаме ония двамата и ти да се връщаш в отбора,че сме много зле в защитата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker