бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

Битката за Пловдив може да отговори на много въпроси, кой ще ликува?

Ботев и Локомотив ще се изправят един срещу друг в 114-ата битка за Пловдив тази събота (5.03) на “Футболен комплекс Ботев 1912”, a двубоят ще започне точно в 17:30 часа.

През последните години мачовете между двата тима са изключително равностойни, като в последните 6 двубоя (във всички турнири) “смърфовете” имат 2 победи, “канарчетата” 1 победа, а 3 двубоя са завършили наравно.

Битката между Азрудин Валентич и Александър Тунчев ще бъде втора за тях. В първия им двубой, който се състоя на Лаута през миналата година, двата отбора завършиха наравно 1:1. Тогава Виктор Генев даде преднина на “жълто-черните”, но Венсан Марсел даде точката на “черно-белите”.

Откакто “канарчетата” играят домакинските си мачове на базата в Коматево, двата тима са изиграли 9 мача там. “Канарчетата” имат 4 победи, 3 двубоя са завършили наравно, а “черно-белите” имат 2 победи. Една от победите на “смърфовете” пък е в турнира за Купата на България.

Какво мислят експертите за мача?

Фаворит в двубоя според новият сайт в България за футбол и машинки – Betano е тимът на Ботев. Победа за домакините е оценана на 2.12 коеф., докато равенството е под 3.40. Триумф на гостите в двубоя е оценена на доста по-високото 3.55.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ ➡️

Много интересни са и опциите за победа на Ботев и Над 2.5 гола в мача – 3.55, докато победа за Локомотив и Над 2.5 в мача е 6.40.

Бонусите за Нови Клиенти:

Всеки нов клиент на Бетано сега може да се възползва от страхотни бонуси – до 300 лв. Бонус за Спорт и до 30 лв. Безплатни Залози, които могат да се ползват и за дербито в събота. Сайтът предлага над 300 опции за игра на срещата. Може да ги видите ТУК откъдето ще вземете и бонусите при регистрация.

ВЗЕМИ БОНУС ➡️

Иначе ако погледнем настоящия момент домакините от Ботев влизат като лек фаворит в срещата, въпреки че в дербитата рядко формата играе важна роля. “Жълто-черните” ще опитат да нанесат решителен удар по амбициите на “черно-белите” за Топ 6 и да ги довършат емоционално след отпадането им за Купата на България.

За “смърфовете” пък този двубой може да им преобърне целия сезон. Победа в Коматево ще зареди възпитаниците на Александър Тунчев и ще им даде още повече самочувствие по пътя им за битката към Топ 6 и класиране в Европа.

В събота предстои дерби, което е от огромно значение за двата отбора. Равенството може да бъде самоубийствено и за двата отбора и целите, които преследват.

Предстои да видим кой от двата тима ще се справи по-добре с напрежението и ще излезе по-освободен на терена в събота. Победителят отново ще властва в Пловдив, а загубилият ще чака следващата битка за реванш.

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Кой ще бъде господар на Пловдив? Ето отговорa на Бетано + подаръци за всички фенове

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker