бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Бивш футболист на Локомотив близо до завръщане в тима

Футболист на Лудогорец може да се завърне в Локомотив (Пловдив). Става въпрос за нападателя Димо Бакалов. Той подписа с разградчани през май миналата година.

Тази пролет обаче Бакалов е изиграл само два мача в Първа лига и едно полувреме за дубъла във Втора лига. През есента пък играчът записа 9 двубоя в шампионата, както и 4 в евротурнирите, но в тях той бе на терена само в 18 минути, след като влизаше в края на срещите. Желанието му било да се върне на “Лаута”, където направи много силен сезон 2017/18 – 30 срещи и 9 попадения в Първа лига.

У нас Димо Бакалов е играл още за Берое и Сливен. Очаква се той да е под наем при “черно-белите”. Договорът му с Лудогорец е до лятото на 2020 година.

В същото време стана ясно, че разградчани са набелязали нов нападател от България, който може да бъде привлечен през лятото, ако Бакалов се върне на “Лаута”. Той е добре познат на старши треньора Стойчо Стоев. “Орлите” обикновено почти винаги привличат играч от България. През зимата това бе Серкан Юсеин.

Предстоящата предсезонна подготовка на шампионите ще включва два традиционни лагера – в Смолян и в Австрия, където ще е основната част, включваща контроли. Селекцията се очаква да бъде мащабна. Скаути на Лудогорец от два месеца са в Холандия, където следят за попълнения. Планира се сериозно освежаване на състава за новата кампания.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker